Lammkotletter med salsa verde

Lammkotletter med rödbetor och salsa verde. Låt fettkanten sitta kvar och stek lammkotletterna i en torr stekpanna. Skär bort kanten före servering.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 5 - 6 rödbetor - nykokta (ca 300 g)

Salsa verde

  • 1 tsk olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 vitlöksklyfta - skalad
  • 1 msk kapris
  • 0,5 dl persilja
  • 1 msk basilika
  • 1 msk mynta

Lammkotletter

  • 500 g lammkotletter
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Mixa ingredienserna till salsan i en mixer. Skiva rödbetorna, blanda dem med salsan och fördela på tallrikar.

  2. Grilla lammkotletterna i en torr stekpanna med släpplättbeläggning. Salta och peppra. och servera med rödbetorna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!