Kycklingvingar

Ingen riktig amerikansk barbecue utan knapriga kycklingvingar!
Carina Wall
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 800 g kycklingvingar
  • 50 g smör
  • 1 dl soja - japansk
  • 0,5 dl sweet chilisås
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk strösocker

Garnering

  • 1 kruka oregano

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 150°. Smält smöret och tillsätt soja och sweet chilisås. Krydda med socker och salt.

  2. Lägg kycklingvingarna i en ugnssäker form och häll över marinaden. Tillaga mitt i ugnen ca 45 min.

  3. Finhacka oreganon och strö den över kycklingen.

Vad tyckte du om receptet?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!