Kyckling- och nudelwok med grön curry och kokosmjölk

Den gröna currypastan är gjord av grön chilipeppar och är oumbärlig i det thailändska köket. Tillsammans med kokosmjölken blir det en kryddstark gryta som passar jättebra tillsammans med äggnudlar. Byt gärna ut kycklingen mot lax eller räkor för variation.
Allt om Mat

Kyckling- och nudelwok med grön curry och kokosmjölk

  • 1 pkt Santa Maria Asian Noodles
  • 1 påse spenat - färsk (140 g)
  • 1 burk Santa Maria Organic Coconut Milk
  • 2 msk Santa Maria Green Curry Paste
  • 1 msk matolja - till wokning
  • 1 gul lök
  • 500 g kycklingfiléer - fint strimlade
  • 2 msk Santa Maria Fish Sauce

Gör så här

  1. Woka kyckling och lök i oljan. Rör ned Green Curry Paste.

  2. Tillsätt Coconut Milk och Fish Sauce och låt sjuda 2-3 min.

  3. Laga nudlarna enligt anvisningen på paketet.

  4. Rör ned spenat och Asian Noodles och låt sjuda 1 minut.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!