Kryddiga lammfärsbullar med smulad fetaost
Kryddiga lammfärsbullar med smulad fetaost görs av färsk korv. Hittar du inte rå lammkorv funkar det bra med annan rå korv.
Ingredienser
8
bufféportioner
-
500 g
lammkorv
- färsk, rå, t ex Taylor & Jones
-
2
vitlöksklyftor
-
1 msk
olivolja
-
1 tsk
spiskummin
- mald
Garnering
-
150 g
fetaost
-
0,25 kruka
timjan
Gör så här
-
Skala och finskiva vitlöksklyftorna. Ta bort skinnet på korvarna.
-
Klicka ut färsen i en het stekpanna med olja. Stek tills färsen är genomstekt och har fin färg, ca 5 min. Tillsätt vitlöken på slutet och låt fräsa med 1 minut. Krydda med spiskummin.
-
Lägg upp på ett fat och smula över fetaost. Toppa med timjan.