Kryddiga lammfärs­bullar med smulad fetaost  

Kryddiga lammfärs­bullar med smulad fetaost görs av färsk korv. Hittar du inte rå lammkorv funkar det bra med annan rå korv.  
Petra Lindstrand
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 500 g lammkorv - färsk, rå, t ex Taylor & Jones
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk spiskummin - mald

Garnering

  • 150 g fetaost
  • 0,25 kruka timjan

Gör så här

  1. Skala och finskiva vitlöksklyftorna. Ta bort skinnet på korvarna.

  2. Klicka ut färsen i en het stekpanna med olja. Stek tills färsen är genomstekt och har fin färg, ca 5 min. Tillsätt vitlöken på slutet och låt fräsa med 1 minut. Krydda med spiskummin.

  3. Lägg upp på ett fat och smula över fetaost. Toppa med timjan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!