Krukost med dillfrön

Recept på krukost med dillfrön. Ett litet stänk dillsnaps i krukosten ger finfin smak.
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 5 dl kesella (10%)
  • 3 dl krutrök - eller annan smakrik ost, finriven
  • 1 msk kummin - hel
  • 1 msk dillfrön
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Rör ihop kesella med ost.

  2. Rosta kummin och dillfrön i en torr stekpanna tills de fått fin färg. Stöt dem i en mortel. Vänd ner kryddorna i ostblandningen och smaka av med salt och peppar.

  3. Servera gärna till örtknäcke.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!