Krondillssnaps med lakritsrot till kräftorna

Recept på snaps med krondill och lakritsrot. Vanligtvis serveras snaps i rumstemperatur, men på sommaren och till kräftorna kan det vara riktigt gott med väl kyld snaps. Låt flaskan ligga i frysen 4-5 timmar.
Elisabeth Johansson

Ingredienser

  • 35 cl brännvin - renat eller Brännvin Special
  • 2 kvistar krondill
  • 1 lakritsrot

Gör så här

  1. Lägg krondill och lakritsrot i brännvinet och låt det stå och dra 3–4 dagar.

  2. Sila bort dill och lakrits. Kyl och servera. 

    Foto: Joel Wåreus

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!