Kronärtskocksröra

Kronärtskocksröran kan göras flera timmar i förväg och mognar i kylen.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 burkar kronärtskockshjärtan - (à 420 g)
  • 2 vitlöksklyftor
  • 0,5 dl örtolja - från soltorkade tomater
  • 2 tsk citron - pressad
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 8 tomater - marinerade soltorkade
  • 0,5 dl basilika - strimlad

Tillbehör

  • lantbröd
  • cocktailkapris

Gör så här

  1. Låt kronärtskockshjärtana rinna av. Mixa dem med skalade vitlöksklyftor och örtolja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.

  2. Strimla tomaterna och rör i tillsammans med basilikan.

  3. Servera röran på lantbröd och toppa med cocktailkapris.

Vad tyckte du om receptet?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av Allt om Mat här!