Krispigt drinktilltugg

Perfekta tilltugg till drinken. Parmesan, oliver och basilika - tre smaker som tillsammans inte kan bli fel.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 75 g hårt tunnbröd
  • 130 g kalamataoliver - svarta urkärnade
  • 2 dl parmesan - riven (75 g)
  • 1 dl basilika - finhackad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Bryt små bitar av tunnbröd och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

  2. Skiva oliverna och fördela på brödbitarna. Strö på parmesanost. Grädda ca 5 min mitt i ugnen. Strö på färsk basilika och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!