Krämig matjessill i kaviarsås

Krämig sillinläggning med matjessill - så enkel och snabbgjord att du nästan kan göra den medan gästerna hänger av sig i hallen.
Mitt Kök
Ove Lindfors
Ove Lindfors

Ingredienser

  • 2 burkar matjessillfiléer - hela, à 200 g
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk kaviar - lättrökt
  • 0,5 dl rödlök - hackad
  • 1 dl purjolök - strimlad
  • 2 - 3 msk dill - hackad
  • salt
  • vitpeppar - nymald

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av och skär den i mindre bitar.

  2. Blanda ihop resten av ingredienserna. Vänd ner sillen i såsen.

  3. Låt gärna smakerna mogna i kylen några timmar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av Allt om Mat här!