Krämig fänkåls- och äppelsill

Recept på en supersnabb sill som är både krämig och krispig med hackad fänkål och äpple.
Recept på krämig fänkåls- och äppelsill.
Recept på krämig fänkåls- och äppelsill. Foto: Otto Norin

Ingredienser

  • 1 förp 5-minuterssill - (420g)
  • 0,5 fänkålsstånd - finhackat
  • 1 rött äpple - litet, finhackat
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 krm salt

Garnering

  • äpple - finhackat
  • dill

Gör så här

  1. Häll av lagen och skär sillen i bitar.

  2. Blanda sill, fänkål, äpple och crème fraiche och tillsätt salt.

  3. Garnera med finhackat äpple och dill.

Kolla filmen här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!