Körvel- och kumminmajonnäs

Recept på körvel- och kumminmajonnäs. Färsk körvel sätter underbar smak på den hemgjorda majonnäsen.
Mattias Larsson

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 3 msk körvel - hackad
  • 1,5 tsk citron - pressad
  • 1,5 tsk dijonsenap
  • 2 dl rapsolja
  • 1,5 dl olivolja
  • 1,5 tsk kumminfrön - krossad
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Lägg äggulor, körvel, citronsaft och senap i en matberedare.

  2. Starta maskinen och tillsätt oljan sakta. Mixa till en tjock majonnäs. Blanda ner kumminen och krydda med salt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!