Korv med surkål

Türinger bratwurst är en tysk korv med mycket smak som passar särskilt bra till surkål, men den går att ersätta med en annan smakrik korv.
Allt om Mat
Korv med surkål
Korv med surkål Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 150 - 200 g türinger bratwurst
  • 100 g surkål - på burk
  • 3 - 4 skivor rågbröd - danskt
  • 2 tsk kummin - stött

Gör så här

  1. Låt surkålen rinna av i ett durkslag. Skär korven i små bitar och stek den utan fett på medelvärme.

  2. Skär rågbrödet i bitar. Lägg på lite surkål och en korvbit, fäst med drinkpinne eller tandpetare. Toppa med en klick senap. Strö över stött kummin när alla bitar är klara.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!