Kokostoppar med brynt smör och rårörsocker

Kokostoppar med brynt smör och rårörsocker är glutenfria kakor som går snabbt och lätt att baka. Rårörsocker och brynt smör ger dem en svag kolasmak.
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 1 dl rårössocker
  • 2 ägg
  • 1 påse kokosflingor - (200 g)

Garnering

  • florsocker

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Bryn smöret och låt det svalna.

  2. Blanda smöret med socker, ägg och kokosflingor. Låt det svälla ca 15 min.

  3. Klicka ut och forma toppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 10 min, tills de fått fin färg. Ta ut och låt svalna. Pudra florsocker på kokostopparna

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!