Kokostoppar – lättlagat recept

Om man vill kan man doppa botten på kokostopparna i smält choklad. Man kan också smaksätta kokostopparna med finrivet lime- eller citronskal.
Elisabeth Johansson
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 65 g smör
  • 2 ägg
  • 1 dl lättströ - eller sötströ
  • 200 g kokos

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.

  2. Smält smöret.

  3. Rör ihop ägg och lättströ eller sötströ. Blanda i kokosen och smöret. Låt blandningen stå och svälla 15 minuter.

  4. Forma toppar och ställ dem på en plåt med bakplåtspapper.

  5. Grädda mitt i ugnen i cirka 12 minuter. Låt topparna svalna på plåten.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!