Kokosparfait med wokade exotiska frukter

En härlig kombination av sött och starkt som är enkel att förbereda dagen innan en festlig middag. Servera parfaiten lätt tinad till varm frukt och garnera med kokosflingor.
Allt om Mat

Kokosparfait

  • 1 dl florsocker
  • 4 äggulor
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 pkt kokosmjölk - Extra Creamy Coconut Milk

Wokad frukt

  • 0,5 papaya - tärnad
  • 0,5 ananas - tärnad
  • 1 msk smör
  • 2 msk kokosflingor
  • 1 mango - tärnad

Gör så här

  1. Vispa äggulor och florsocker poröst.

  2. Vispa grädden lätt. Vänd därefter ned den i äggblandningen tillsammans med Creamy Coconut Milk och kokosflingor.

  3. Häll upp smeten i portionsformar och frys.

  4. Woka mango, papaya och ananas i smör och strö över kokosflingor.

  5. Servera den lätt tinade parfaiten tillsammans med wokad frukt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!