Kokos- och lavendelglass

En superenkel och fantastiskt god glass utan mjölkprodukter som bara är att vispa ihop! Det går så klart bra att göra glassen utan lavendel, då kan man i stället vispa i en tesked vaniljsocker!
Elisabeth Johansson

Ingredienser

  • 1 ägg
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk honung - flytande, ljus, t ex Acacia
  • 0,5 tsk lavendel - torkad
  • 1 pkt kokosgrädde - (250 g)
  • 2 msk kokosflingor

Gör så här

  1. Vispa ägg, socker och honung pösigt. Vispa i lavendel, kokosgrädde och kokos.

  2. Häll glassmeten i en form och ställ i frysen 5–6 timmar. Ta fram den ca 10 min innan den ska serveras så att den får mjukna lite.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!