Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?
Gnid äpplena torra och rena med en ren kökshandduk. Sätt i träspett i varje äpple.
Häll upp kokosen i en hög på ett bakplåtspapper.
Koka upp socker, vatten, ättika och glykos. Koka precis tills sockret börjar bli ljusbrunt i kanten på kastrullen (cirka 150 grader). Dra av från plattan och doppa äpplena i karamellen, vicka kastrullen och snurra på äpplena så går det lättare.
Doppa botten på äpplena i kokos och ställ dem på bakplåtspappret. Låt karamellen stelna.
Knyt ett band runt pinnarna.
Recept från Mitt kök