Kanelmüsli

Recept på kanelmüsli. Egen müsli är det godaste som finns, och så lätt att göra. Med nötter blir det extra nyttigt!
Tove Nilsson
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 2 dl hasselnötter
  • 1 l havregryn
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 msk kanel
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • 0,5 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.

  2. Grovhacka nötterna. Blanda med övriga ingredienser på en plåt.

  3. Rosta till fin färg i ugnen ca 25 min, rör om några gånger.

  4. Låt svalna och lägg i lufttät burk.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!