Kanapéer med krämig kungskrabba

Recept på kanapéer med krämig kungskrabba. Den krämiga krabbsalladen kan också läggas i baguetter till två lyxiga picknickmackor.
Mattias Larsson

Ingredienser

  • 500 g kungskrabba
  • 50 g stjälkselleri
  • 1 dl majonnäs
  • 0,5 apelsin
  • 2 krm salt
  • 16 bröd - mörkt små rundlar

Garnering

  • körvel

Gör så här

  1. Dela krabbenen och peta ut allt kött. Hacka krabbköttet. Ansa och finstrimla sellerin. Blanda krabba och selleri med majonnäsen.

  2. Skölj apelsinen noga i ljummet vatten. Finriv det yttersta skalet av apelsinen och rör ner i krabbröran. Krydda med salt.

  3. Fördela röran på brödrundlarna. Garnera med körvelblad. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!