Kålsallad med kikärter

Vi äter mycket kålsallad i vår familj. För det mesta före maten, precis som på pizzerian. Här är favoriten med en gnutta spiskummin och kikärter.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 burk kikärter - (400 g)
  • 0,5 dl olivolja
  • 1 citron - rivet skal och saft
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 l kål - vit- eller röd
  • 80 g rucola

Gör så här

  1. Skölj kikärterna och blanda dem med olja, citronskal, citronsaft, spiskummin och flingsalt i en skål.

  2. Vänd ner kålen och blanda ner rucolan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!