Kalkon- och äppelröra

Äpple, senap och rökt kalkon passar perfekt i den krämiga röran.
Anna Wendt

Kalkon- och äppelröra

  • 120 g rökt kalkon - skivad
  • 0,5 äpple - syrligt
  • 0,5 dl majonnäs
  • 50 g naturell färskost
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 1 tsk honung
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Finhacka kalkonköttet. Skala, kärna ur och finhacka äpplet.

  2. Blanda kalkon, äpple, majonnäs och färskost. Smaksätt med pressad vitlök, honung och senap. Krydda med salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!