Jordnötsbitar - recept

Lägg en blandning av jordnötssmör och jordnötter på en chokladbotten och täck med ett lager mörk choklad. Supergott!
Elisabeth Johansson
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 250 g mörk choklad - sockerfri
  • 1,5 dl jordnötssmör - sockerfri
  • 1 dl jordnötter

Gör så här

  1. Lägg ett bakplåtspapper i botten på en form cirka 12x16 centimeter.

  2. Hacka och smält chokladen i ett vattenbad. Häll hälften av chokladen i formen.

  3. Blanda jordnötssmöret och jordnötterna. Lägg jordnötsfyllningen i formen och jämna till ytan. Häll över resten av chokladen och låt formen stå i frysen ett par timmar.

  4. Skär upp i bitar.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!