Jordgubbs- och bönsallad med mynta

Jordgubbs- och bönsallad med mynta -- en härlig sallad till sommarens lätta luncher eller till kvällens grillade köttbit.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald
  • 1 dl mynta - hackad
  • 0,5 l jordgubbar
  • 500 g haricots verts
  • 200 g fetaost
  • 2 msk citronolivolja

Gör så här

  1. Tina bönorna genom att hälla kokande vatten över dem genom ett durkslag.

  2. Ansa och klyfta jordgubbarna.

  3. Blanda bönor och jordgubbar med mynta, olja, salt och peppar. Lägg upp salladen på ett fat och smula fetaosten över. Servera salladen med bröd, till grillat kött eller på sommarens buffébord.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!