Italiensk tunnbrödsrulle

Recept på italiensk tunnbrödsrulle. Tomatkärnorna ska plockas bort. Annars blir fyllningen för blöt.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 8 skivor tunnbröd - , ca 20x15 cm
  • 250 g mozzarella
  • 4 tomater
  • 1 kruka basilika
  • 25 g pinjenötter
  • 2 msk olivolja
  • 4 krm salt
  • 4 msk olivolja - till stekning

Gör så här

  1. Tärna mozzarellaosten i 1/2-cm stora kuber.

  2. Dela tomaterna längs "midjan". Gröp ur kärnorna med en liten sked. Tärna tomaterna.

  3. Grovhacka basilikan. Rosta pinjenötterna lätt i torr stekpanna under omrörning.

  4. Blanda mozzarella, tomater, basilika, pinjenötter, hälften av olivoljan och salt i en bunke.

  5. Fördela och rulla in fyllningen i tunnbröden.

  6. Hetta upp resterande olivolja i en stekpanna. Stek 4 tunnbröd åt gången, någon minut på var sida. Låt rullarna svalna. Rulla in dem i folie eller smörgåspapper.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!