Iste med jordgubbar

Jordgubbste för sommarbruk, läskande och inte så sött.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 8 dl vatten
  • 3 tsk te - Söderblandning eller citron
  • 1 dl konc jordgubbssaft
  • 0,5 dl citronsaft - pressad
  • 2 dl jordgubbar
  • 4 dl isbitar

Gör så här

  1. Koka upp vatten och häll det över teet. Låt det dra 3 min. Sila upp och låt det kallna.

  2. Smaksätt med jordgubbssaft och citron. Lägg i snoppade, tunt skivade jordgubbar och mosa lätt (muddla) med en träsked och kyl drycken väl.

  3. Fyll fyra höga glas med is och häll på jordgubbsteet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!