Inlagd gurka på thailändsk vis

Inlagd gurka på thailändskt vis är ett gott tillbehör till thaiköttbullar.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 slanggurka
  • 0,5 msk ättiksprit - 24 %
  • 1 msk vatten
  • 1 msk strösocker
  • 2 krm salt
  • 1 knipplök - finstrimlad, eller rödlök
  • 1 thaichili - finstrimlad
  • 0,5 dl koriander - färsk finhackad

Gör så här

  1. Skär gurkorna i tunna skivor och blanda dem i en skål med ättika, vatten, socker och salt.

  2. Blanda ner lök, chili och koriander.

  3. Låt stå svalt några timmar före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!