Het sill – med chili, ingefära och vitlök

Sätt lite sting på sillen i år, lägg in i chili, ingefära och vitlök.
Allt om Mat

Inläggning

  • 3 - 3.5 cm ingefära
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 chili - röd, t ex spansk peppar
  • 2 pkt sill - Abbas på fem minuter
  • 1 kruka koriander

Gör så här

  1. Skala och skiva ingefära och vitlök. Dela, kärna ur och skiva chilin. Lägg detta i lagen från förpackningen.

  2.  Skär sillen i sneda bitar och blanda med lagen.

  3. Grovhacka koriandern och blanda i.

  4. Lägg i en burk med lock. Låt stå i kylskåpet 1 dygn före servering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!