Höstsangria

Sangrian ska serveras riktigt kall. Duka med en tesked så man kan äta upp den goda frukten. Använd gärna trädgårdens äpplen.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 75 cl rött vin
  • 3 msk farinsocker
  • 33 cl äppeljuice
  • 1 äpple - skuret i tunna klyftor
  • 2 persikor - skurna i tärningar
  • 1 dl mynta - färsk
  • 4 isbitar

Gör så här

  1. Blanda vin och socker så det löser sig.

  2. Tillsätt övriga ingredienser och servera i tillbringare.

  3. Lägg några myntablad i glasen och servera med is.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!