Honungssenap

Detta är en trevlig present att ta med när man går bort. Hållbar ca 2 veckor i kylskåpet. Denna honungssenap är stark, söt och god.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,75 dl colman's senapspulver
  • 2,5 msk vetemjöl
  • 0,5 dl vatten - kokande
  • 1 krm salt
  • 2 msk honung - flytande
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 0,5 dl vispgrädde

Gör så här

  1. Blanda senapspulver och vetemjöl. Häll över kokande vatten och rör om kraftigt.

  2. Tillsätt resten av ingredienserna, rör till en slät smet. Rör i grädden. Blanda och låt stå 10 min.

  3. Häll upp senapen i en ren burk med lock. Låt stå kallt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!