Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Honungsglaserade halloumispett

Mynta- och honungsglaserade halloumispett ska serveras nygrillade, då är de som godast!

Mattias Larsson
Honungsglaserade halloumispett
Honungsglaserade halloumispett
Honungsglaserade halloumispett
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 300 g halloumiost
  • 2 msk honung
  • 2 msk mynta - finhackad

Gör så här

  1. Skär halloumin i 2 cm stora bitar och trä upp på åtta spett. Blanda honung och mynta.

  2. Grilla spetten på högsta temperatur ca 2 min på varje sida, tills de fått fin färg. Lägg spetten på ett fat och ringla över myntahonungen.

Vad tyckte du om receptet?