Honungsfylld getostgömma

Denna lilla delikatess får stå för "det där lilla extra" en kombination av smaker som är svårslagen, i alla fall om jag får bestämma.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 25 g pinjenötter
  • 8 pumpernickelskivor
  • 120 g getost
  • 8 tsk honung - flytande
  • timjan - färsk

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna.

  2. Bred ut getosten på pumpernickeln i ett jämnt lager. Gör en liten grop i mitten med tummen. Fyll med flytande honung.

  3. Strö över pinjenötterna. Ljumma allt mitt i ugnen 2 minuter precis före servering. Garnera med färsk timjan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!