Gör din egen dippsås - bjud på het nachodipp

Är det bara vi som är trötta på pulver i påse och gräddfil? Gör din egen dipp på nolltid i stället - hur enkelt som helst och garanterat godare! Servera med nachos som en sidorätt till din Mexican Sausage Chili.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g GoGreen Gourmet Majs Ekologisk
  • 1 - 3 st gröna jalapeño - (urkärnade och fint hackade)
  • 2 msk koriander - finhackad
  • 2 msk olivolja
  • 3 msk mango chutney
  • 0,5 tsk spiskummin
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Lägg ner alla i en mixer, mixa några sekunder och smaka av med salt och vinäger. Servera med nachochips!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!