Het fläskfilé Kaffir med chili, cashewnötter och haricot verts

Kaffir Limeblad, chili och currypasta tillsammans med fläskkött, cashew nötter och krispiga haricot verts blir en mycket god och het wok. Servera med risnudlar eller ris och thailändsk soya som tillbehör.
Allt om Mat

Het fläskfilé Kaffir med chili, cashewnötter och haricot verts

  • 400 g fläskfilé - tunt strimlad
  • 5 msk matolja
  • 2 msk Red Curry Paste
  • 200 g haricots verts
  • 10 Santa Maria Kaffir Lime Leaves
  • 1 röd chili - skivad
  • 3 msk Santa Maria Fish Sauce
  • 3 msk socker
  • 0,5 dl cashewnötter
  • 1 påse Santa Maria Rice Noodles

Gör så här

  1. Fräs Red Curry Paste i matolja och låt bryna 1-2 minuter.

  2. Tillsätt fläskfilén. När den är genomstekt, rör ner haricotverts, Kaffir Lime Leaves, röd chili, Fish Sauce och socker.

  3. Låt sjuda 1-2 minuter.

  4. Strö över cashewnötter.

  5. Servera tillsammans med Rice Noodles som kokats enligt anvisningen på förpackningen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!