Hasselnöts-pannacotta ”Ferrero Rocher”

Hasselnöts-pannacotta ”Ferrero Rocher” behöver bara ha minimalt med arbete men med har hög impfaktor. Krämig och len hasselnötssmak med en lockande tryffelkula i.
Petra Lindstrand
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 5 dl mellangrädde
  • 1 dl hasselnötscrème
  • 2 gelatinblad
  • 6 kulor Ferrero Rocher

Tillbehör

  • 500 g jordgubbar

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädde och hasselnötscrème under vispning. Lägg i gelatinbladen och låt dem smälta i vätskan under vispning. Låt vätskan svalna.

  2. Häll upp smeten i portionsglas och ställ i kylen ca 1 timme för att stelna. Tryck därefter i en Ferrero Rocher-kula i varje glas. Låt stå i kylen ytterligare ca 3 timmar.

  3. Servera hasselnöts-pannacottan med jordgubbar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!