Hängmörad entrecôte på spett

Lyckas du få tag på hängmörad entrecôte så köp det! Det är fantastiskt mört och saftigt, och därför behövs egentligen inga andra kryddor än salt och peppar.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 kg hängmörad entrecôte
  • 1 msk flingsalt
  • 2 krm svartpeppar - nymald
  • ev asiatisk sås

Gör så här

  1.  Skär köttet i 2 x 2 cm stora ­bitar. Salta och peppra. Grilla ca 5 min på varje sida.

  2. Pensla gärna med asiatisk sås mot slutet av ­grillningen.

  3. Servera med asiatisk sås och wasabi­majonnäs.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!