Halstrad gös med rödbetor och kirskål

En fiskrätt som du kan äta med gott samvete. Kirskål finns det gott om i svenska trädgårdar.
Fredrik Eriksson

Ingredienser

  • 500 g gösfilé - färsk
  • 500 g rödbetor - färska
  • 150 g kirskål
  • rapsolja
  • smör
  • vitpeppar - flingsalt

Gör så här

  1. Koka rödbetorna i cirka 20 minuter. Ha på olja och flingsalt.

  2. Stek gösfilén på båda sidorna i smör och rapsolja. Peppra och salta. Hacka kirskålsbladen (eller blad av mangold) och lägg över fisken. Häll smält smör över och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!