Hallonsorbet, savoiardikex och hallon

10 min Savoiardikex, ett måste i den italienska desserten tiramisu, finns i välsorterade butiker.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1,5 dl vatten
  • 2 dl hallon - färska eller frysta
  • 8 savoiardikex
  • 350 g hallonsorbet
  • 1,5 dl hallonlikör

Gör så här

  1. Blanda likör och vatten. Fördela blandningen i glas eller små skålar.

  2. Fördela hälften av hallonen i likörblandningen.

  3. Lägg en kula sorbet i varje glas och strö resten av hallonen runt om.

  4. Dela kexen på mitten och ställ dem i glasen som på bilden. Servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!