Slush med hallon och mango

Hallon- och mangoslush är som en mjuk sorbet i två smaker. Effektfullt och betydligt godare än läsk. Ställ dem på isbädd så håller de sig kalla.    
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 500 g mango - tärnad, fryst
  • 1 banan - stor
  • 3 dl juice - exotisk
  • 2 dl is - + 2 dl
  • 500 g hallon - frysta
  • 1 - 2 dl vatten

Gör så här

  1. Mixa först mango, skalad ­banan, juice och 2 dl is. Häll upp i glas eller plastmuggar.

  2. Krossa 2 dl is i en handduk, eventuellt med en mindre ­kastrull. Mixa hallonen med isen. Späd eventuellt med vatten om slushen är för fast. Fördela i glasen. Servera med sugrör.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!