Gurksandwichar

Delikata sandwichar är ett klassiskt måste till afternoon tea.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 2 msk smör
  • 2 msk dill - finhackad
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 4 vitt formbröd - skivor
  • 0,25 gurka

Gör så här

  1. Blanda smör, dill och peppar. Bred dillsmöret på brödet.

  2. Skölj, torka och skiva gurkan tunt, använd gärna osthyvel.

  3. Fördela gurkan över hälften av brödskivorna och täck med resten. Tryck ihop bröden, skär bort kanterna och dela varje dubbelsmörgås i 4 trekanter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!