Gurkbåtar med skagenröra

Så enkelt när butiken gjort jobbet med räkröran.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 gurka - stor
  • 200 g skagenröra - färdigköpt
  • 200 g skagenröra - färdigköpt
  • 1 krm tabasco - grön
  • 1 tsk lime - pressad
  • 1 knippa skott - av klöver, ärta, vattenkrasse

Gör så här

  1. Dela gurkan på längden, dra ur kärnorna, skär upp i bitar och skär av en liten bottenplatta så att ”båtarna” kan stå.

  2. Smaksätt skagenröran med tabasco och lime.

  3. Fyll gurkbåtarna med röran och toppa med späda skott.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!