Grönsaksfrittata

Recept på en god och enkelt grönsaksfrittata. Genom att grönsakerna är råa när de blandas i omelettsmeten förblir de gott krispiga.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 250 g broccoli
  • 1 paprika - stor
  • 1 purjolök - liten
  • 200 g fetaost
  • 6 ägg
  • 0,5 dl vatten
  • 2 msk smör

Gör så här

  1. Ansa och skölj broccoli, paprika och purjolök. Dela i mindre bitar och lägg i en skål.

  2. Smula över fetaosten och blanda med ägg och vatten.

  3. Stek grönsaksblandningen i smöret i en stekpanna på svag värme tills smeten stannat. Dela omeletten i bitar och vänd dem, stek ytterligare ett par minuter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!