Grönsaksfondue

Grönsaker och nudlar kokas i en enkel grönsaksbuljong som hålls varm i en fonduegryta.
Allt om Mat

Buljong

  • 0,5 dl grönsaksfond - koncentrerad
  • 1 tsk salt
  • 1 vitlöksklyfta - krossad
  • 1 l vatten

Tillbehör

  • 250 g risnudlar
  • 250 g sparris - färsk, grön
  • 16 salladslökar
  • 125 g sockerärter - eller sockerbönor

Gör så här

  1. Buljong: Koka upp ingredienserna till buljongen i en gryta och håll den varm.

  2. Tillbehör: Lägg upp okokta risnudlar på ett fat. Det är till dessa det är bra med matlagningspincetter när nudlarna ska sjudas i grönsaksbuljongen.

  3. Ansa sparris, salladslökar och bönor och lägg upp på ett fat.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 4 st glas från Iittala för endast 199 kr. Se erbjudande!