Grönkålschips

Nyttiga chips, finns det? Oh ja! Grönkålschips – som är fullproppade med antioxidanter och vitaminer – är både ett nyttigt, gott och enkelt snacks att tillaga.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 grönkål
  • 2 msk olivolja
  • 0,25 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Sätt ungen på 200°. Skölj grönkål, skär bort mittsjälken och låt torka.

  2. Riv grönkålen i mindre bitar och lägg dem därefter på en plåt. För att få chipsen extra krispiga – lägg inte ut dem för tätt. Ringa olja och strö salt över och massera därefter in bitarna.

  3. Grädda mitt i ugnen i 10-15 minuter eller tills chipsen är krispiga.

Vad tyckte du om receptet?

SE ÄVEN: Gör egna rotfruktschips - galet goda

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!