Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Mat i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Grönkålschips

Nyttiga chips, finns det? Oh ja! Grönkålschips – som är fullproppade med antioxidanter och vitaminer – är både ett nyttigt, gott och enkelt snacks att tillaga.
Allt om Mat
Grönkålschips
Grönkålschips
Grönkålschips

Ingredienser

  • 0,5 grönkål
  • 2 msk olivolja
  • 0,25 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Sätt ungen på 200°. Skölj grönkål, skär bort mittsjälken och låt torka.

  2. Riv grönkålen i mindre bitar och lägg dem därefter på en plåt. För att få chipsen extra krispiga – lägg inte ut dem för tätt. Ringa olja och strö salt över och massera därefter in bitarna.

  3. Grädda mitt i ugnen i 10-15 minuter eller tills chipsen är krispiga.

Vad tyckte du om receptet?

SE ÄVEN: Gör egna rotfruktschips - galet goda