Grön örtröra till grillat

Grön örtröra är en allsidig röra som smakar sommar! Passar perfekt till sommarens alla grillrätter, både till kött-, fisk- och vegetariskt.
Petra Lindstrand
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 0,5 kruka basilika
  • 0,5 kruka dill
  • 1 vitlöksklyfta - liten
  • 1 avokado - mogen
  • 1 ask smörgåskrasse
  • 2 dl crème fraiche - lätt
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk citron - pressad
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Repa och finhacka örterna. Skala och riv vitlöken. Halvera och gröp ur avokadon. Klipp krassen.

  2. Lägg alla ingredienser i en skål och mixa slätt med mixerstav.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!