Grön juice med spenat

Denna gröna juice innehåller järnrik spenat och selleri. Juicen går förstås även att göra i mindre sats, den passar inte att spara.
Elisabeth Johansson
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 1 galiamelon - (900 g)
  • 4 äpplen
  • 1 selleristjälk
  • 25 g spenat
  • is

Garnering

  • 0,5 citron
  • 4 kvistar selleriblad

Gör så här

  1. Skala melonen, kärna ur och skär den i bitar. Kärna ur och skär äpplena i bitar. Skär sellerin i bitar. Grovstrimla spenaten.

  2. Pressa saften ur melon, äpple, selleri och spenat i en råsaftcentrifug. Tillsätt is.

  3. Skär citronen i skivor och lägg i glas. Häll på juicen och garnera med selleriblad. Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?

Foto: Stefan Wettainen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av Allt om Mat här!