Grillade grönsaker

En läcker förrätt vid grillen eller som tillbehör till grillad kyckling eller fisk. Här har jag grillat hälften aubergine och hälften squash.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g aubergine - eller squash i skivor
  • 1 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 125 g mozzarella
  • 1 tomat
  • 8 basilikablad
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Doppa grönsaksskivorna i olja och krydda med salt.

  2. Skär osten i skivor. Dela och kärna ur tomaten. Skär den i bitar.

  3. Grilla grönsakerna på ena sidan över glöden 3-4 minuter. Vänd dem och lägg på osten. Grilla på andra sidan tills osten börjar bli varm.

  4. Lägg upp grönsaksskivorna på ett fat och lägg på tomat och basilika. Krydda med svartpeppar.

Vad tyckte du om receptet?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Ostindia Floris muggar. Se erbjudande!