Grillad vattenmelon med kokosgrädde och rostad kokos  

Grillad vattenmelon med kokosgrädde och rostad kokos är en riktig sommardessert.  
Emmy Lundström
Emmy Lundström
Foto: Lennart Weibull

Ingredienser

  • 4 klyftor vattenmelon - (à 150 g)
  • 1 dl kokosgrädde - kyld
  • 2 msk yoghurt - naturell (3 %)
  • 0,5 krm vaniljpulver
  • 0,5 dl kokosflingor

Gör så här

  1. Skär melonklyftorna i skivor. Grilla dem 2–3 min på varje sida. Lägg melonskivorna åt sidan och låt svalna.

  2. Vispa den kylda kokosgrädden fluffig och blanda med yoghurt och vaniljpulver. Klicka grädden på melonskivorna och toppa med kokosflingor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!