Grillad tunnbrödsrulle med räkor, färskost och pepparrot

Grillad tunnbrödsrulle fylld med räkor, färskost och pepparrot är goda munsbitar till drinken. Vill du ha lite mer sting kan du öka mängden pepparrot.

Mattias Larsson
Grillad tunnbrödsrulle med räkor, färskost och pepparrot
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 4 tunnbröd - rektangulära  (ca 15 x 25 cm)
  • 500 g räkor - med skal
  • 250 g färskost - naturell
  • 0,5 dl pepparrot - riven

Garnering

  • smörgåskrasse

Gör så här

  1. Skala och finhacka räkorna och blanda med färskost och pepparrot. Lägg ut tunnbröden och bred på räkröran.

  2. Rulla ihop bröden och grilla dem runt om ca 3 min, tills de fått fin färg. Lyft rullarna från grillen och skär dem i bitar. Lägg bitarna på en tallrik och klipp över smörgåskrasse.

Vad tyckte du om receptet?