Grillad kassler med afrikansk couscous

15 min Grilla i grillpannan, det går snabbt, du får trevliga ränder och det behövs inget fett. Couscoussalladen är god att äta kall.
Allt om Mat
Foto: Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g kassler - i bit
  • 3 dl vatten
  • 0,5 grönsaksbuljongstärning
  • 3 dl fullkornscouscous - eller bulgur
  • 600 g melon - t ex vattenmelon
  • 200 g gurka
  • 400 g keso - smaksatt med ananas och passion

Gör så här

  1. Koka upp vatten och buljongtärning och tillaga couscous enligt anvisningen på förpackningen.

  2. Skala, kärna r och skär melonen i bitar. Skär gurkan i bitar. Blanda melon och gurka med couscousen.

  3. Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor. Grilla eller stek kasslern i stekpanna med släpplätt-beläggning.

  4. Servera kasslern med couscous och keso.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Se erbjudande!